Lakásfelújítás saját kezüleg

Zavar, hogy a szomszéd belát a lakásodba? Vagy inkább téged zavar, hogy átlátsz a szomszédba? Nem tetszenek a boltban kapható üvegfóliák? Rossz tapasztalatod van velük? Szeretnél egy kis színt vinni a hétköznapok szürkeségébe?

Üvegdíszítés mesterfokon, kezdő alkotóknak is!

Ez nem egy ablakfólia, hanem egy profi üvegdíszítési rendszer, aminek a végén egy tökéletes ólomüveg hatású díszüveget hozunk létre. Tartós, időjárás álló, UV stabil, UV szűrő.


  

Email: muveszetifolia@gmail.com

Kérdésed van? Hívj minket az alábbi számon: +36-70/6250844

Csináld magad ajándék!


Kézműves ajándékok is könnyen elkészíthetőek a művészeti fólia segítségével. Kisebb tárgyak pl. képkeret, üvegváza, üvegpohár bátran díszíthető vele, ezáltal egyedivé varázsolhatjuk percek alatt. Gyerekekkel közösen alkothatunk, gyorsan, tisztán, mindenféle eszközbeszerzés nélkül.

Nem szükséges nagy anyagi beruházás az eszközökre, mert használata során ollóra, alkoholos filctollra, művészeti-fóliára, öntapadós ólomszálra ( 2mm ill .3 mm) lesz szükségünk. Webáruházunkból minden szükséges eszközt beszerezhet!
Bátran vágj bele, szépítsd környezeted örömmel, kreatívan!

Készítsd el saját kezűleg ékszertartó díszdobozod! Ajándékozd meg szeretteid az általad készített gyönyörű kézműves alkotásokkal!