• CREA hobby
Légy CREAtív

Művészeti fólia

Amit érdemes tudni a művészeti fóliáról

A Tiffany-művészeti fólia a valódi ólomüveg illúzióját keltő színes fóliák sorozata, amelyek pompás képi hatást eredményeznek az üvegezett  felületen és tükrökön. A rendszer két elemből áll : művészeti fólia és öntapadós ólomszál, esetleg még kiegészíthetjük a csiszolt üveg motívumokkal.

Felhasználási területi igen sokoldalú :

íves felületeken, üveg lépcsőkorlát kül ill. beltéri díszítése, ajtó, ablak, tükör, bútorüveg, térelválasztó, felülvilágitó, fürdőszoba, reprezentatív terek, irodák, üzletek, vagy bármely olyan lakótérben, ahol a fény kizárása nélkül szeretnénk kialakítani privát terültet.

 

Miért érdemes a művészeti fóliát választani?

  •  A felület sérülésekor bármikor javítható az üveg eltávolítása és nagyobb költségek nélkül.
  •  UV stabil, UV szürő, vízálló, nem jön le a felületről!

  •  Kültéri élettartama 25 év!

  • Tökéletesen illeszkedik az üveg felültéhez, a fóliázott felület csak tapintás alapján érzékelhető. Használaható professzionális vagy hobby célra.

 


 Miben különbözik a Tiffany-művészeti fólia az üzletekben kapható fóliáktól?

 A tiffany-művészeti fólia felhordható az üveg egy részére, vagy a teljes üvegfelületre, hajlított üvegfelületre, tükörre, műanyagra...

Nem szükséges a nagy üvegfelületet osztólécekkel széttagolni, bármekkora üvegtábla használható hozzá - ezáltal a motívum is jobban érvényesülhet.

 

Egy nagyon megbízható, profi rendszer melyet kifejezetten üvegdíszítési célra fejlesztettek ki. Az üvegre való felragasztásakor nem látható a ragasztó nyoma, csak tapintással tudjuk megállapítani, hogy az üveg melyik fele lett fóliázva.

UV stabil, kültéri felhelyezése esetén sem szívja ki a nap a színét.

Vízálló, páraálló - nem penészesedik.

 

Hőszigetelt panel is összeállítható vele, a hőszigetelés értékét nem csökkenti.

Kültéren az élettartama 25 év, beltéren korlátlan.

 Amennyiben van egy kis kézügyességünk, időnk akár saját magunk is kivitelezhetjük az elképzelésünket. Gyorsan, könnyedén és nem utolsó sorban tisztán dolhozhatunk. Nézze meg a Csináld magad! - menüpontot!

Cégünk a Tiffany-művészeti fólia gyártójának - Regalead Ltd. hivatalos forgalmazója. 


 Hőszigetelet üvegpanelt is díszíthetünk vele!

A tiffany-művészeti fóliával és a csiszolt üveggel díszített üvegfelületünk nagyon elegáns megjelenést biztosít otthonunk vagy üzlethelységünk nyílászáróinak.

Számtalan megoldást tesz lehetővé ez a speciális anyag. A már meglévő hőszigetel üvegfelületeinket is díszíthetjük vele, mert kültéren is bátran alkalmazható!

Új, két vagy háromrétegű hőszigetelt panelt is összeállíthatunk vele, nem csökkenti az üveg hőszigetelő értékét. Az új hőszigetlet panel elkészítése előtt célszerű a fóliázást elvégezni.

 

A termékbe épített UV-gátló kíváló színstabilitást biztosít, a hőszigetlet üvegtermékek gyártására vonatkozó BS5713 követelményeinek minden tiffany-művészeti fólia megfelel.

Érdemes nyílászáró csere előtt átgondolni, hátha a hőszigetelt üvegünket aprócska ötlettel még szebbé varázsolhatjuk!

 

 


Bizonytalan? Szeretné látni, hogy a kiválasztott minta hogyan mutat a helyszínen?

Válassza a  Tervezési Opciót!

Amennyiben nem talál megfelelő mintát vagy szeretne egy látványtervet készítettni erre is van lehetőség. Önnek nem kell mást ennie, mint fényképezze le szemből a helyszínt ahová az üveg kerülni fog és küldje meg nekünk. Elkészítjük a kiválasztott ill. egyedileg megtervezett üvegpanellel a látványtervet. Így biztos lehet abban,hogy a legmegfelelőbb mintát választotta ki.


Ha szeretné ránk bízni az üveg díszítését, nézze meg az ezzel foglalkozó weboldalunkat!

Tovább a weboldalra!


 

Kérjük kérdésével, árajánlatkérésével kapcsolatosan vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Árajánlat kérés

Tegye fel kérdését, kérjen árajánlatot.

Név: *:
Telefonszám: *:
E-mail: *:
Kérdés: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!