• CREA hobby
Légy CREAtív

Csináld Magad!

Lakásfelújítás saját kezüleg

Ha kedvet érez arra, hogy saját maga díszítse fel lakásában a bejárati/beltéri ajó üvegfelületét akár a konyhabútor üvegfelületét akkor válogasson anyagaink közül vagy nézze meg csináld magad csomagjainkat.

Ezek a csomagok segítséget adnak a kivitelezésben. A minta már előre ki van vágva a fóliából, így azt csak fel kell ragasztani az üvegre és a csomagban található öntapadós ólommal körbekontúrozni a mintát. A csomagok egymással összekombinálhatóak, így egész mintasor állítható össze belölük.

A csomagok a webshopban megvásárolhatóak kedvezményes áron már 1630.-Ft-tól.

Próbálja ki, irány a webshop!

 

 


 

Az alkotás öröme

Kézműves ajándékok könnyen elkészíthetőek a Tiffany-fólia segítségével. Kisebb tárgyak pl. képkeret, üvegváza, üvegpohár bátran díszíthető vele, ezáltal egyedivé varázsolhatjuk percek alatt. Gyerekekkel közössen alkothatunk, gyorsan, tisztán, mindenféle eszközbeszerzés nélkül.

De bátran nekiállhatunk már meglévő nagyobb üvegfelületek - konyhaüveg, ajtó, ablak, fürdőszobai zuhanykabin, felülvilágító, tükör - díszítéséhez is otthonunkban.

Nem szükséges nagy anyagi beruházás az eszközökre, mert használata során ollóra, alkoholos filctollra, tiffany-fóliára, öntapadós ólomszálra ( 2mm ill .3 mm) lesz szükségünk. A tiffany-fóliát már A5 méretben is rendelhet, az öntapadós ólomból már 1 méter is rendelehtő.Bátran vágjon bele, szépítse környezetét örömmel, kreatívan!


Készítse el saját kezüleg ajándék dobozát! Minden eszközt és anyagot megtalál a webshopban!

Irány a kínálat!


Vegyen Próbacsomagot!

Ha kedvet kapott a technika kipróbálásához, de még mielőtt belevágna egy nagyobb üvegfelület díszítésébe, akkor próbálja ki a Próbacsomagot!

A csomag tartalmazza a kezdéshez szükséges anyagokat, eszközöket, mindezt nagyon kedvező 4760.-Ft-os áron!

Ajándékozza meg kreatív bartáját ezzel a kis csomaggal és garantált örömöt fog okozni! Jó munkát!

Megrendelem...


 

Önök készítették!

Nézzék meg, milyen gyönyörű alkotások születtek vásárlóink keze munkája alatt. 

Vásároljon termékeinkből és küldje meg az alkotásról készített fotókat.

Megnézem... 


 Hol vásárolhatom meg az anyagokat?

Látogason el bemutatótermünkbe vagy vásároljon a legegyszerűbben itt a honlapunkon a webshopban, ahol minden szükséges anyagot és eszközt megtalál a munkához.

18 féle raktári fólia színből vállogathat, különböző méretben - akár A5 méretben is. Az öntapadós ólomszálból 4 féle színt talál, melyet már méterben is megvásárolhat.

Iskoláknak, óvódáknak megrendelés esetén nagykerekedelmi árakat számítunk fel ez esetben érdeklődjön munkatársunknál.

Kérdése van, tegye fel bátran! Várjuk hívását bármely elérhetőségünkön.


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy akcióinkról, híreinkről időben értesüljön! Klikk a képre!